2012-02-29

Onsdag

Halva veckan gått.

Rättelse från igår; Roger hade sagt att han var _hemma_ kl 21, inte att han slutade 21 :) Jag som hade läst hans sms fel. Jag skrev att jag var hemma till 17 och han svarade att han var hemma till 21. Inte att han slutade 21 :)

Idag har det varit en lugn dag, vaknade med 2,7 i socker inatt. Lagom roligt eftersom jag haft högt socker hela dagen, tills jag bytte nålen efter jobbet.

Fixat en maskin disk och lagat mat. Har även skrivit en matlista för månaden, ska iväg och handla imorgon på älsklingens lediga dag.

Sen är det till dietisten på måndag och läkaren på onsdag, blir ett par vändor till Huddinge Sjukhus eftersom dietisten inte arbetar på onsdagar. Varför ska allt vara så svårt.

Måste även komma ihåg att ringa Farsta BM för att få hem mina testresultat och min journal så jag kan ge den till Spec MVC.

Fick veta i veckan att man inte går till Spec MVC i Kstad utan går till vanliga MVC och går till en specialistläkare istället. Kan bli lagom roligt. Ska ta kontakt med dem i maj tänkte jag så vi kan fixa inför flytten.

Inga kommentarer: