2010-03-27

Lördag

Jag är seg. *punkt*

Idag var vi uppe i relativt bra tid då Magdalena(katternas förra ägarinna) skulle hälsa på och se så allt var bra. Klart det var bra men hon ville ändå se hur vi hade det.

Efter det tittade jag på skidskyttet och sen åkte vi till Micke. En vända inom MM och hämta kartonger och sen till Mikael för att fortsätta måla. Roger ska ta det sista imorgon. Måste köra och handla imorgon med även om vi åker till GBG på torsdag så måste vi äta innan dess.

Såg på Körslaget hos Mikael och det var ju en vändning som heter duga. För det första borde Nicklas Strömstedt eller Linda Sundström *eller vad hon nu heter* ha åkt ut, kassa låtar och mjäkigt. Istället åkte Rongedalarna, eller vänta Gyllenhammar ut! Ja, de var inte säkra på vem som åkte ut. Var något konstigt med lappen Gry fick, hon fick visst ett resultat som inte stämde och det var visst jämt med räkningen. Även om folk anser att båda skulle stannat kvar och 2 skulle åka nästa vecka så fanns det ju ett resultat och där åkte Gyllenhammar ut. I nästa vecka kunde två helt andra åkt ju och det är ju inte rätt.

Nu är det en kopp te som står framför mig och katterna spattar rundor. Maya fick sin leksak av Magda så den älskar hon att leka med.

Inga kommentarer: